Håndter din stress med disse fem gadgets

Stress
ma12

Deadlines, sure chefer og pressede kollegaer – alle er en direkte følgevirkning af en alt for presset arbejdsdag, og alle dele medvirker til, at du også kan føle dig stresset. Der er ikke nødvendigvis meget at gøre ved det i den pågældende situation, men du kan dæmpe dit eget stressniveau med følgende 5 gadgets.

Stressbold

I den diskrete ende har vi stressbolden. Der findes utallige varianter af denne, og alle har samme formål: at løse spændinger og frigøre stress. Du klemmer på bolden og træner samtidig muskulaturen i dine fingre og arme. Ved at fokusere på at klemme på bolden, slipper du stress og får dit sind og krop til at slappe af. Det skyldes simpelthen, at dit fokus flytter sig, og din hjerne derfor glemmer kilden til spændinger og stress.

Fidgetspinner

Fidgetspinner

Fidgetspinner er specielt udviklet til personer, der kan have svært ved at fokusere, herunder personer med ADHD og autisme. Men fidgetspinners tog hele verden med storm og anvendes i dag ikke kun af førnævnte gruppe, men ligeledes af personer, der har brug for at frigive stress eller nervøs energi. 

Fidgetspinneren fungerer ved at du placerer en finger på hver side af spinneren, hvorefter du drejer armene på spinneren rundt. Du afleder på den måde din hjernes opmærksomhed fra den pressede situation.

Hypnocube

Denne gadget er både sej, smuk og imponerende. Den afhjælper mental træthed og afleder hjernen med dens mange farver. Den er lavet af 64 LED pærer med flere end 4000 farvekombinationer, som medvirker til at få hjernen til at slappe af.

Det er én af de lidt dyrere gadgets, så er du mentalt udkørt og har brug at reboote hjernen straks, kan du se mere her, hvordan du kan få råd til den.

Peace

Buckyballs

Igen en både anvendelig og smuk gadget, som pynter på dit skrivebord. Buckyballs består af mange farvede og stærke kugler, som kan tiltrække hinanden. Du kan derfor bygge forskellige figurer og bokse og lege med farverige mønstre – og på den måde frigør du stress og får ro i hovedet til at arbejde videre.

Skrivebords-boksebold

En gadget, der ligger i den lidt mere provokerende ende. Er du mentalt træt, og går andre folk dig på nerverne? Eller er du træt af at agere boksepude for andre? Så kan en skrivebords-boksebold være løsningen. Her kan du både opfordre andre til at slå på den for at frigive stress og frustrationer – eller du kan selv give den et slag, hvis du føler for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *