Hvad er en fidgettwister?

fidget
ma12

En af de nyeste opfindelser på markedet indenfor legetøj til både børn og voksne er de kendte fidgetspinners, der i 2016 fik markedet til at eksplodere. Sidenhen er sortimentet blevet udvidet, hvilket gør at man i dag kan få et fidgettwister, der har samme funktioner. At ’fidge’ betyder at man har et behov for at sidde med noget mellem hænderne mens man koncentrerer sig, dette ses især i forbindelse med rastløshed og ADHD. En fidgettwister er ideel at have i lommen på både bukser og jakker, da den er lille og ikke nemt går fra hinanden. En anden måde at bearbejde ADHD på er ved at gå en tur i haven og nyde den i fulde drag. Skal du have anlagt en have hurtigt kan det være en god idé at bruge bunddække som du kan læse mere om her. Så kan du koble af med din fidgettwister udenfor.

En fidgettwister består af en spiralformet søjle med en påsat bevægelig del, der kan flyttes frem og tilbage, op og ned som man ønsker det. Endestykkerne på fidgettwisteren forhindrer at den går fra hinanden og at der er timevis af sjov og underholdning i denne lille gadget. Disse er ideelle for voksne, der bruger mange timer til møder og foredrag, hvor koncentrationen nemt kan forstyrres, da man enten sidder dårligt eller har brug for at bevæge sig. Den hjælper også børn og unge med at holde koncentrationen i skolen, dog er det ikke alle skoler, der tillader brug af fidgetlegetøj.

Slip for irritable blikke med en fidgettwister

På et eller andet tidspunkt i sit liv, har alle oplevet at man tager sig selv i at sidde og klikke med en kuglepen eller have et såkaldt tripperben, der farer afsted under bordet, hvilket får alt omkring én til at ryste. Nogle har måske oplevet at de trommer fingerspidserne mod bordpladen under et møde eller har en tendens til konstant at rette på sit tøj eller kører fingrene gennem håret. Alle disse ting er tegn på rastløshed, der ofte bringer misbilligende blikke med sig fra ens kolleger, venner eller studiekammerater, der er i nærheden når det sker. En fidgettwister kan afhjælpe disse problemer med rastløshed, da man i ro og fred kan sidde og nørkle med legetøjet under bordet uden at det generer andre med høje ensartede lyde eller rystende bevægelser. Man kan købe disse nye fidgettwistere online hos flere forskellige forhandlere.

Forbedr koncentrationen med en figdettwister

Manglende koncentration kan være et stort problem for både børn i skolen og voksne i karrierelivet. Mange oplever, at det kan være svært at sidde stille i længere tid, og at ens underbevidsthed overtager tankekontrollen, således at man sidder og tænker på noget andet end dét, der er vigtigt i øjeblikket. En fidgettwister fjerner denne rastløshed og manglende koncentration, da den giver underbevidstheden noget at arbejde med, uden at det fjerner fokus fra ens tankerække. Man kan sidde i timevis og bruge sin twister uden at denne overtager tankerækken, da man bevæger hænderne automatisk og ikke kan tænke over så mange funktioner og tricks som man f.eks. kan med den kendte fidgetspinner, der hurtigt blev et alment legetøj for især børn i skolealderen. En fidgettwister kan bruges i alle sammenhænge uden at generer de omkringsiddende deltagere, da den er støjfri og ikke kræver megen plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *