Hjælp din koncentration med en fidget spinner

fidget spinner
ma12

Har du svært ved at koncentrere dig? Det kan være i skolen, hvor det er vigtigt at høre efter og man gerne vil forbedre sig selv, men man bliver bare så nemt distraheret. Det kan være, at du bare gerne vil være bedre til at lytte til dine venner. Hvad end situationen er, så kan en fidget spinner være et rigtig godt middel til at hjælpe dig med at koncentrere bedre.

tomrummet

Fyld tomrummet så du ikke bliver lige så let distraheret

For at forstå hvorfor nogle kan have svært ved at koncentrere sig, så skal man se det som et energi meter. Hvis energimeteren ikke bliver fyldt ud, så begynder hjernen at lede efter andre ting, der kan gøre det. Det er ikke for alle, hvor en samtale alene fylder meteren ud. Det er ikke fordi man er uhøflig eller ikke vil lytte til samtalen, det er simpelhent blot en automatisk manøvre fra hjernens side af. Så handler det om at fylde det sidste lille stykke af meteren ud for, at man kan fordybe sig i samtalen fuldstændig. Så ville det være en ide at få sig en fidget spinner. Det er nemlig en handling, som nemt kan gøres uden, at det tager for meget hjernekapacitet. Det er også en gentagende handling. Dette er godt for hjernen.

Mange har måske lagt mærke til, at de kan finde på at lave små handlinger, mens du fokuserer eller snakker. Det behøver ikke kun at være for folk, som har svært ved at koncentrere sig. En lille gentagende handling kan hjælpe hjernen med at ”køre”. Man skal forstå det lidt på samme måde, som når man går ind i et nyt rum og glemmer hvad man lige tænkte på, fordi hjernen har lagt mærke til, at man er et nyt sted henne og derfor ”genstarter” sig selv. Så når man laver en gentagende bevægelse, som går i cirkler, så hjælper det også hjernen med at søge rundt i sig selv. Derfor er en fidget spinner, som kører i cirkler, perfekt til denne handling. Derfor, selv om du ikke har problemer med koncentrationen, er en fidget spinner stadig et godt køb.

koncentration

Find en kvalifikations fidget spinner

Når det er, at du skal have en genstand, som du gerne kan stå med hele tiden, til enhver samtale uden at det forstyrre samtalen, så skal man også have en ordentlig fidget spinner. Nogle fidget spinnere laver nemlig lyde, hvis de ikke er skruet ordentligt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *